Logo TelePHON_edited_edited_edited_edite
Doe de test!
Home
Patiënten
Therapeuten
foto website 3.png

voor testing, diagnose, therapie en eindevaluatie

De digitale assistent in je praktijk

6 voordelen om aan de slag te gaan met TelePHON.digital

making%20appointments_edited.jpg
Dankzij het gebruik van ons platform kan je op een heel gemakkelijke manier oefeningen groeperen en doorgeven aan verschillende patiënten. Je hebt dus minder tijd nodig om meer klanten te bereiken. Meer tijd om in te vullen met extra consultaties, of net quality time met je familie of vrienden

        Efficiëntie         

telephon%20(3)_edited.jpg
Door het registreren van de (thuis)prestaties van je cliënt, kan je hen gemotiveerd houden tussen de consultaties door. En natuurlijk, hoe meer je cliënt oefent, hoe sneller  vooruitgang wordt geboekt.

          Betere                   Therapietrouw    

Doctor%2520and%2520Patient_edited_edited
Via het logboek kan je de resultaten makkelijk opvolgen. Deze informatie helpt je om een beter zicht te krijgen op de vooruitgang van je cliënt. Hierdoor kan je indien nodig ook snel aanpassingen doorvoeren. Dit komt natuurlijk jouw cliënt alleen maar ten goede.

        Opvolging                    cliënten        

Doctor%20Holding%20Cell%20Phone_edited.j
Via onze teleconsultatie tool, kan je eender waar en wanneer in contact komen met je cliënt met onze beeldbelmodule. En omdat taken dag per dag aan je cliënt worden aangeboden waar ze zich ook bevinden, wordt de continuïteit van de therapie gegarandeerd.

    Continue zorg     

Uit de praktijk 

Globalization%20concept_edited.jpg
Veiligheid is een heel belangrijk punt als het gaat over gevoelige persoonsgegevens. Ons Belgisch certificaat garandeert veiligheid en zekerheid, zowel aangaande het bijhouden van data, als het contact tussen therapeut en cliënt.

 Databescherming  

person%20drinking%20coffee%20while%20rea
Door het gebruik van TelePHON.digital kan je werk en privé gescheiden houden. Alle oefeningen en resultaten worden doorgeven via het platform, en niet via whatsapp of messenger, die je gebruikt voor privé-doeleinden. Jíj beslist wanneer je werkt.

Balans privé & werk

persoon
Kim
"wat een fantastisch platform" 
"wat een fantastisch platform" 
persoon
Stephanie
persoon
Tom
"wat een fantastisch platform"